رسالت اصلی دین اصلاح نگرش نسبت به وقایع است - نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه
رییس سازمان تبلیغات اسلامی میبد:
رسالت اصلی دین اصلاح نگرش نسبت به وقایع است
04 Mar 2025
کد خبر: 324819
تعداد بازدید : 77
به گزارش نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه میبد؛ نشست فرهنگی-قرآنی با عنوان اصلاح نگرش مومنان به بیان قرآن به همت دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه میبد و با بیان حجت الاسلام و المسلمین شیخ مرتضی برزگر رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان میبد دوشنبه 13 اسفندماه با حضور جمعی از اساتید و کارمندان در این دانشگاه برگزار شد.
حجت الاسلام برزگر در ابتدای جلسه ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان بر بهرهمندی معنوی بیشتر از این ماه عزیز تأکید کرد و بیان داشت: در نگاه اسلامی اصلاح متعلق به مومنان است و در راستای آن آیات و روایات گوناگون مطرح شده است. رسالت اصلی دین، اصلاح نگرش نسبت به وقایع و حقایق پیرامون زندگی بشری است.
این کارشناس دینی با اشاره به این که جامعه هدف پیامبران کسانی بودند که با خدا آشنایی داشتند یعنی همگی حتی مشرکین خدا را قبول داشند، اظهار کرد: پس وظیفه پیامبران چه بود؟ درواقع وظیفه ایشان اصلاح نگرش در میان مردم بود؛ مومنان باید حقیقت عالم را دریابند و مطابق آن زندگی کنند.
وی ادامه داد: مهمترین آفت دین سطحی نگری است باید بتوان سنت های خدا را دریافت، چرا که خداوند از این سنت ها یا به تعبیری قواعد و فرمول های طبعیت دست برنمیدارد.
این استاد حوزه گفت: رابطه خداوند متعال با حضرت موسی(ع) در چندین برهه به سمت و سویی بود که خداوند هدف خود را اصلاح نگرش پیامبران نیز قرار میداد.
وی با تاکید بر این نکته که اهمیت اصلاح نگرش چنان اهمیتی دارد که خداوند پیامبران را مبعوث کرد؛ بیان داشت: پاسخ به این سوال در میان دانشجویان حیاتی است که چرا خداوند پیامبر(ص) در میان قوم عرب مبعوث کرد؛ چرا در تمدن های پیشرفته تر مثل ایران و یونان این اتفاق نیفتاد؟ پاسخ این است که خداوند میخواست پایه های دین اسلام را از صفر بنا کند که پس از گسترش و ترویج اسلام نگویند پایه های دین اسلام در تمدن ایران به طور مثال قرار دارد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی همچنین تصریح کرد:دانشگاه بیشتر کتاب تکوین خدا را تشریح میکنند ، در واقع اساتید دانشگاه میگویند خداوند چه کرد؟ و حوزه کتاب تشریع خدا را تبیین میکند به این معنا که میگویند خداوند چه گفت؟ و این دو کاملا منطبق بر هم است همانطور که مشهود است بسیاری از مخترعین ما عالم به دین هم بودند.